Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
SUNSET SUNSET SUNSET SUNSET SUNSET SUNSET SUNSET SUNSET SUNSET SUNSET

SUNSET

Perched on top of Sunset Boulevard overlooking Boulder, Colorado, this rebuild and second floor addition utilizes the footprint of the existing home,  adding square footage while reducing the homes total energy demand. Built for a multiple generations, the home includes separate living spaces for children, parents and grandparents. A rotated second floor plan, cladded with a beetle kill pine rainscreen, is design to optimize southern exposure while capturing flatiron views. A double-stud wall assembly and triple pane Zola European Windows create a super-insulated envelope, powered by a geothermal ground source heat pump and 10 kw PV system.

Builder: Coburn Development

Interiors in collaboration with Associates III

Photography: Dane Cronin Photography and drone work by Visionary Aerials